Palvelut matkustajalle

Haluamme ylittää odotuksesi kaikissa kohtaamisissa. Henkilökohtainen palvelu kaikissa kanavissa, saumattomasti toimiva mobiiliviestintä, ennakointi ja huolenpito vapauttavat sinut turhista huolista. Asiakkaanamme et jää yksin. Yhdistämme uniikilla tavalla suomalaisen palvelun ja asiakkuuden hoidon osaksi omistajamme American Express Global Business Travelin globaalia palvelutarjontaa.
Henkilökohtainen palvelu
Henkilökohtainen palvelu

Tavoitat meidät yhdestä puhelinnumerosta 24/7. Tunnemme sinut ja tarpeesi, joten saat nopean ja ammattitaitoisen avun kaikkiin matkavarauksiin ja poikkeustilanteisiin sekä tarvittaessa tukea online-varaamiseen.

Monikanavainen varaaminen
Monikanavaiset palvelut

Helppo, nopea ja turvallinen online-varaaminen sekä matkustuksen infopankki matkustusportaalissasi toimii kaikilla päätelaitteilla. Varaat kaikki tarvitsemasi palvelut ja tarkastelet matkasi yksityiskohtia vaikka kännykälläsi. 

Mobiilipalvelut
Mobiilivaraaminen

Matkustajapalvelumme toimivat sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla. Tiedät mihin olet menossa ja hallitset itse omaa ajankäyttöäsi.  Kaikki palvelut kulkevat taskussasi, missä ja milloin matkustatkin.

Edut sinulle
Edut matkustajalle

Hyödynnämme kansainvälistä volyymiamme ja neuvottelemme liikematkustajille hyödyllisiä etuja. SMT:n etuhintaan saattaa sisältyä vaikkapa aamiainen hotellissa tai Fast Track -turvatarkastus lentokentällä.

Huolenpitopalvelut
Huolenpitopalvelut

Asiakkaanamme et jää yksin. Seuraamme ja ennakoimme matkustukseen vaikuttavia poikkeustilanteita ja reagoimme muutoksiin välittömästi. Tiedotamme sinua poikkeuksista ja pidämme huolta, että pääset jatkamaan matkaasi.