trendit

Varauskanavamaksu
22.1.2020 09:45
Ison-Britannian joulukuinen äänestys osoitti tukensa Boris Johnsonille ja laittoi pisteen arvailuille: Brexit tulee. Mikäli EU:n ja Britannian parlamentit hyväksyvät erosopimuksen, Iso-Britannia lähtee EU:sta 31.1.2020. Mitä tämä sitten tarkoittaa liikematkustajille? GBT on seurannut Brexit-neuvotteluita alusta alkaen ja koostaa nyt faktat asiakkailleen.
Ari Ilonen
4.12.2019 10:26
Kirjainyhdistelmä NDC eli New Distribution Capability kolkuttaa jo ovella, ja se tulee muuttamaan olennaisesti sen, miten lentoyhtiöiden tarjontaa jaellaan liikematkustusalalla. Mistä siinä on kyse? Ari Ilonen kertoo lisää.
Lentokenttä
26.11.2019 13:32
Suomalaisia asiakkaitamme on puhuttanut viime aikoina suosittu kirjainyhdistelmä NDC. Se tulee sanoista New Distribution Capability ja viittaa teknologiastandardiin, jonka Kansainvälinen ilmakuljetusliitto IATA on ottanut käyttöön monipuolistaakseen lentotarjonnan jakelua. Liikematkatoimistot ovat testaamassa ja sopeuttamassa tarjontaansa huomioimaan NDC:n. Näin tekee myös American Express Global Business Travel (GBT). Samalla Travel Managerit alkavat pohtia, miten se vaikuttaa heidän matkustusohjeisiinsa. American Express GBT ja ACTE julkaisivat jokin aika sitten tutkimuksen nimeltä “The Evolution of Air Distribution: How Will It Impact Your Travel Programme?”. Sen tuloksista päätellen NDC aiheuttaa vielä monia kysymyksiä asiakkailla. Lue lisää kansainvälisten kollegoidesi tunnelmista ja ratkaisuista NDC:n suhteen ja lataa koko tutkimus itsellesi täältä.
Mikä on NDC
25.11.2019 13:37
Tässäkin Atlaksessa on asiaa liikematkustusalalla paljon puhuttaneesta kirjainyhdistelmästä NDC. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Saati sitten kaikki muu siihen liittyvä terminologia. Tässä on nimenomaan NDC:lle ja sen ympärillä pyörivälle terminologialle omistettu sanasto, joka on tarkoitettu auttamaan sinua pysymään kärryillä keskusteluissa.
Osallistu kyselyyn
18.6.2019 10:36
American Express Global Business Travel ja ACTE (Association of Corporate Travel Executives) tekevät yhdessä tutkimuksen, jonka tulokset esitellään ACTEn konferenssissa Amsterdamissa lokakuussa. Tutkimuksen aiheena ovat kattavan matkahallinnon käyttöönoton hyödyt ja esteet. Osallistu kyselyyn ja kerro mielipiteesi ja kokemuksesi täällä 28.6.2019 mennessä.
Ari Ilonen
10.6.2019 14:24
Suomi elää viennistä. Sujuva kaupankäynti ympäri maailmaa takaa menestyksemme nyt ja jatkossa. Mutta nauttiiko matkustajasi reissaamisesta? Suomessa asuu maailman onnellisin kansa, mutta tiedätkö kuinka onnellisia työntekijäsi ovat työmatkalla? Mikä voisi motivoida heitä noudattamaan ohjeistusta?
Matkustusohjeen myytit
4.6.2019 09:43
Matkustajilla (ja joskus myös Travel Managereilla) saattaa elää sinnikkäitä harhaluuloja siitä, mihin matkustusohje vaikuttaa ja mihin ei. Pidetään siis myytinmurtajaiset ja aloitetaan neljästä yleisimmästä väärinkäsityksestä.
Liikematkustuksen trendit
4.6.2019 09:33
Mitkä trendit vaikuttavat liikematkustukseen kesän jälkeen, loppuvuodesta tai lähivuosina? Kaivoimme kristallipallomme esiin ja ennustamme muutamaa uutuutta, jotka jo maailmalla heijastuvat liikematkustukseen ja matkustusohjeisiin.
Lentokentällä kännykkä
5.3.2019 18:11
American Express Global Business Travel (GBT), maailman suurin liikematkatoimisto, tarjoaa asiakkaidensa matkustajille, matkanvaraajille ja hallinnolle kurkistuksen vuoden 2019 uutuustuotteisiin ja palveluihin. Tärkeimpiä teknisen investoinnin tuloksia vuonna 2019 ovat suosittelukone, uuden sukupolven mobiilipalvelu, benchmarking-raportointi ja halvemman hinnan uudelleenvarauspalvelut.
Brexit vaikutukset liikematkustukseen
18.2.2019 09:38
American Express Global Business Travel (GBT) alkoi seurata Brexit-neuvotteluita heti kansanäänestyksen jälkeen 2016. H-hetki koittaa pian - mitä tiedämme nyt Brexitin mahdollisista vaikutuksista ja mihin suomalaisten liikematkustajien tulisi varautua?

Pages

Subscribe to trendit